MENÜ

Fener'den Obertan'a yakın takip

Sarı-Lacivertliler, M.United'in 20 yaşındaki Fransız yıldızını büyüteç altına aldı. Ara transferin bitmesine iki gün kala atağa geçen Sarı-Lacivertli ekibin, Manchester United'ın 20 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusuyla ilgilendiği ifade edildi.

Fener'den Obertan'a yakın takip

Fenerbahçe’de ara transferin bitmesine iki gün kala hareketli saatler yaşanıyor. Her ne kadar Sportif Direktör Aykut Kocaman’ın, “Ya dünyaca ünlü bir süper yıldız alacağız ya da hiç” demesine rağmen Sarı-Lacivertli ekibin gizliden gizliye Manchester United’ın orta saha oyuncusu Gabriel Obertan’ı izlediği bildirildi. İngiltere Federasyon Kupası’nı yayınlayan kuruluştan Manchester United-Leeds United maçının kasedini isteyen yöneticilerin bu futbolcuyu mercek altına aldığı bildirildi.

Kiralanması düşünülüyor
Orta sahada forvete dönük olarak oynayan Obertan’ın hücum hattının her iki kanadında da rahatlıkla görev yapabildiği belirtildi. Yöneticilerin bu hamleyle takımdan gönderilen Colin Kazım’ın açığını kapatmayı amaçladıkları ileri sürüldü. Sarı-Lacivertliler’in Fransız oyuncuyu transferin son günlerinde kiralık olarak kadrosuna katmayı istedikleri ifade edildi. Yönetimden ara transferde takıma takviye yapılmasını isteyen teknik heyetin bu amacına ulaşıp ulaşmayacağı merakla bekleniyor.

Yalçın Türk

Haberin Devamı


İŞTE GABRIEL OBERTAN...

YORUM YAZ