MENÜ

Fener'den Krasiç atağı

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertli yöneticilerin, CSKA Moskova'lı yetkililerle ve Milos Krasiç'le biraraya gelip, görüşmede bulundukları ve ilk teklifi yaptıkları öğrenildi.

Fener'den Krasiç atağı

Yeni sezona yönelik transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, daha önce sportif direktör Aykut Kocaman’ın izlediği ve ‘geçer not’ verdiği Krasiç için düğmeye bastı. Geçtiğimiz günlerde Sarı-Lacivertli yöneticilerin önce CSKA Moskova’lı yetkililer, daha sonra da transferi gündemde olan Milos Krasiç’le biraraya geldikleri kaydedildi.

Haberin Devamı

İngilizler de peşinde
Fenerbahçe’nin 15 milyon Euro’luk bonservisi gözden çıkardığı, Rus ekibinin ise bu rakamı yukarı çekmek için pazarlıkları sürdürdüğü belirtildi. Ayrıca Krasiç’e de senelik 3 milyon Euro’luk teklif yapıldığı gelen bilgiler arasında... Bu arada Fenerbahçe’ye ‘hayır’ demeyip, pazarlıkları sürdüren Krasiç’in, İngiliz ve Alman kulüplerinden gelen teklifleri de değerlendirmeye aldığı kaydedildi. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde başarılı bir performans sergileyen 26 yaşındaki Sırp yıldız, tam 6 sezondur CSKA Moskova forması giyiyor.

Yalçın Türk

YORUM YAZ