MENÜ

‘Fener'de oyna Fransa'ya git!'

Pereira, EURO 2016'yı koz olarak kullanıp, dev turnuvada oynama hayali kuran oyuncularına, “Fransa'ya gitmenin yolu, Fenerbahçe'deki performansınızdan geçiyor” mesajını verecek.

‘Fener'de oyna Fransa'ya git!'

EURO 2016 vizesi alan tüm takımlar, önceki akşam oynanan Play-Off maçlarıyla belli oldu. Fenerbahçe’nin yerli oyuncularının yanı sıra Portekizli Nani, Alves ve Meireles ile Çek futbolcu Kadlec, şampiyonada oynamanın hayalini kuruyor. Teknik direktör Vitor Pereira ise dev turnuvayı koz olarak kullanmayı planlıyor.

Başarılı çalıştırıcı, sezon boyunca oyuncularını, “EURO 2016 için önce Fenerbahçe’de formayı kapmalısınız. Fransa’ya gitmenin yolu, Fenerbahçe’deki performansınızdan geçiyor” sözleriyle motive edecek.

'Çıkışımız Mersin’de başlayacak

Fenerbahçe’de milli oyuncular dün takıma döndü. Türkiye forması giyen futbolcular sabah idmanına katıldı. Pereira, çalışma öncesi yaptığı konuşmada, “Artık sadece Fenerbahçe’ye odaklanın. Kritik bir döneme giriyoruz. Mersin İdmanyurdu karşılaşması çıkışımızın başlangıcı olacak. Ardından Molde ve Trabzonspor maçlarımız var. Bu dönemi kayıpsız geçmek zorundayız” uyarısında bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ