MENÜ

Fener'de ilk tercih Kartal

Ersun Yanal'ın ayrılmasından sonra Kocaman, Lucescu, Löw, Denizli gibi kariyerli teknik adamların adı yine Fenerbahçe ile birlikte anılmaya başlandı. Ancak Başkan Aziz Yıldırım'ın kafasında bambaşka bir plan var!

Fener'de ilk tercih Kartal

Fenerbahçe Başkanı olarak 15. teknik adamını göreve getirmeye hazırlanan Aziz Yıldırım, vereceği kararla çoğu kişiyi ters köşeye yatırabilir! Ersun Yanal’ın istifasının ardından Fenerbahçe’nin başına Kocaman, Lucescu, Löw, Denizli başta olmak üzere kariyerli teknik adamlar yakıştırılırken, en az ihtimal verilen İsmail Kartal’ın aslında listenin ilk sırasında olduğu öğrenildi. Kocaman ve Denizli ile daha önce sorunlar yaşayan, Lucescu ve Löw içinse kesenin ağzını açıp, bir hayli yoğun mesai yapması gereken Yıldırım, İsmail Kartal’la yola devam etmeyi çok ciddi şekilde düşünüyor. Takımın yıldızlarıyla yaptığı sohbetlerde sık sık kendisine söylenen, “Geçen sezon Samandıra’ya el atmasaydınız, şampiyonluk kaçardı” sözlerini hiç unutmayan ve kupada yönetimin büyük payı olduğunu vurgulayan Yıldırım’ın kafasında şu var: Elimizdeki ekip yeni değil. Oturmuş, kaç yıldır bir arada oynuyorlar. Sadece tek bir transfer yaptık, onun da kalitesi ortada. Samandıra ziyaretlerini haftada 3-4’e çıkarır, bu takımı çok iyi tanıyan İsmail hocaya da şans tanırsam başarı gelir...

Kupa kredisini artırabilir

Yıldırım’ın bu planına yönetim ve camianın destek vermesi çok önemli. Başkan’a yakın çevreler, “İsmail Kartal, Galatasaray maçına takımın başında çıkar, bir de kupayı alırsa yola devam eder” görüşünde.

Haberin Devamı
YORUM YAZ