MENÜ

"Fenerbahçe'yi yenmek istiyoruz"

Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Anadolu Ajansı'nı ziyaret ederek, Genel Müdür Hilmi Bengi ile görüştü.

"Fenerbahçe'yi yenmek istiyoruz"

Görüşmede, Anadolu Ajansı Genel Müdürü Hilmi Bengi, teknik direktör Mesut Bakkal’ın çalıştırdığı tüm takımlarda başarılı bir performans sergilediğini belirterek, "Hangi takımda görev alırsanız, o takım başarılı oluyor. Sizin başarınız, Türk antrenörlerin vizyonunu genişletmelerine de yardımcı oluyor" dedi.

Haberin Devamı

Teknik direktör Mesut Bakkal ise başkent olması nedeniyle tüm Ankara takımlarının başarılı olmak zorunda olduğunu ifade etti.

-FENERBAHÇE MAÇI-
Bakkal, hafta sonu Fenerbahçe ile yapacakları maça da değinerek, Ankaragücü’nün şampiyonluk yarışıyla ilgilenmediğini, kendi oyununu oynamak için sahaya çıkacağını vurgulayarak, "Bizi ne Fenerbahçe’nin, ne de Trabzonspor’un durumu ilgilendiriyor. İstanbul’a kazanmak için gideceğiz. Şampiyonluğu oynayan Fenerbahçe’nin bütçesiyle bizim bütçemizi kıyasladığımız zaman, arada uçurumlar var. Bu bütçe ile şampiyonluk yarışında belirleyici takım konumunda olmamız, başarımızı gösterir" diye konuştu.

-ANKARA’YA 2 STAT-
Mesut Bakkal, Ankara’nın kendisi için büyük önem taşıdığını ve başkent futbolunun başarıyı fazlasıyla hak ettiğini söyleyerek, Ankara’ya 2 modern stat yapılması gerektiğini belirtti.

Haberin Devamı

Ankara’da büyük bir taraftar potansiyeli olduğunun altını çizen Bakkal, şöyle konuştu:
"Galibiyet bile taraftarınızla bütünleştiğiniz zaman anlam kazanıyor. Ankaragücü taraftarının desteğiyle maçlara 1-0 galip başlıyor gibi düşünüyoruz. Bu bütünlüğü sürdürdüğümüz takdirde, Ankara’yı daha başarılı günler bekliyor. Ankaragücü Kulübü, gerçekten büyük bir camia. Bu camiada görev yapmak, beni çok heyecanlandırıyor. İyi bir yapılanma ve bütünlükle başkente şampiyonluğun gelmesi hayal değil. Geniş bir alana sahip Ankara’da modern 2 stat inşa edilebilir. Bu Ankara’nın büyük bir ihtiyacıdır. Bu konuda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı
Melih Gökçek de çeşitli girişimlerde bulunuyor. Umuyorum bu projeler gerçekleşir ve başkent ihtiyacı olan statlara kavuşur."

-ANKARA’NIN MİLLİ TAKIM ÖZLEMİ-
Mesut Bakkal, uzun süredir Ankara’nın milli takım maçlarına ev sahipliği yapmadığını hatırlatarak, stat projelerinin hayata geçmesi halinde, başkentli futbolseverlerin bu özleminin giderileceğine inandığını söyledi.

Ankara’da milli maç oynanmamasına bir Ankara aşığı olarak içerlediğini kaydeden Bakkal, "Milli maçların Ankara’da oynanamamasının bana göre en büyük nedeni, iyi bir stadının olmayışı. Yoksa başkent, seyirci bakımından Türkiye’nin önde gelen illeri arasında yer alıyor. Futbolu bilen, spor aşkı fazla olan bir taraftar grubuna sahibiz. Modern bir stat içinde taraftarımızla bütünleştiğimiz günleri hayal etmesi bile heyecanıma heyecan katıyor" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAZ