MENÜ

"Fenerbahçe'ye zarar verir"

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, sahasında Beşiktaş'ı konuk etti. Derbide kazanan çıkmadı ve karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi. Derbi sonrası Ali Koç ile bir taraftarın arasında geçen konuşmanın görüntüleri ortaya çıktı. TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile oynadığı derbi maçında bir taraftar Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a "Takımı el at Başkan" demesi üzerine Ali Koç, "Çok insafsızsınız. Beşiktaş'ı ezdik burada. Hala takıma el at diyorsunuz. Müsaade edin biraz" demişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından görüntüler sosyal medyada yayıldı.

Fanatik Gazetesi yazarı Cem Dizdar, TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuştu.

Çekilen bu görüntülerin yayınlanmasının yasal olmadığını ifade eden Cem Dizdar, "Başkan takıma el at' meselesi Fenerbahçe'ye zarar verir" dedi.

'Taraftar takımın her şeyidir' bakış açısının ülkemizde var olduğunu ifade eden Cem Dizdar, "Taraftar takımın sahibidir ama duygusunu sahibidir. Onsuz takım olmaz ancak onun her söylediği de hayata geçmez. Taraftar her düşündüğünü de söylememesi gerekir" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ