MENÜ

Fenerbahçe'ye transferde Giuliano piyangosu

Fenerbahçe transfer haberi... Bir yandan ekonomik sıkıntılar, diğer taraftan harcama limiti sorunlarıyla uğraşan Fenerbahçe’ye, CAS’tan süper haber geldi. CAS, Al Nasr ile Giuliano transferinde yaşanan maddi anlaşmazlıkta Kanarya’yı haklı buldu. Suudi kulübü, Sarı-Lacivertliler’e 6.2 milyon Euro ödeyecek.

Fenerbahçe'ye transferde Giuliano piyangosu

Uluslar arası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), Fenerbahçe ile Al Nassr arasındaki ödeme kriziyle ilgili son kararını verdi. Fenerbahçe, 10.5 milyon Euro’ya Al Nasr'a sattığı Giuliano için 6.2 milyon Euro’luk taksit tarafına ödenmediği için CAS'a başvurmuştu. Al Nasr cephesi ise kalan ödenecek tutarın 6.2 değil 4.5 milyon Euro olduğunu belirtmişti. Al Nasr yöneticisi Ahmed Al-Amir yaptığı açıklamada, "Faiz ödeme kararına itiraz ediyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Ödemezse faiz işliyor…

Suudi Arabistan basınında yer alan haberlere göre CAS, önceki gün görüştüğü davada Fenerbahçe'yi haklı buldu ve Al Nassr'ın talebini reddetti. Bu gelişme üzerine Al Nasr, Fenerbahçe'ye en az 6.2 milyon Euro’luk bir ödeme daha yapacak. Ödemenin gecikmesi durumunda da bu rakamın üzerine faiz binmesi ve Suudi kulübüne transfer yasağı konulması da gündeme gelecek.

YORUM YAZ