MENÜ

Fenerbahçe'ye Premier Lig'den iki yıldız birden! Son dakika Fb transfer haberleri

6 Temmuz Perşembe son dakika Fenerbahçe transfer haberlerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ayew'i açıklayan Fenerbahçe'de taraftar diğer transferlere kilitlenmiş durumda. İşte gazetelere yansıyan ve gündeme gelen Fenerbahçe transfer haberleri ve yeni gelişmeler...

Fenerbahçe'ye Premier Lig'den iki yıldız birden! Son dakika Fb transfer haberleri

3 Genç oyuncu transferinin ardından Andre Ayew'i kirayan Fenerbahçe'de diğer transferler için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle golcü ve orta saha için girişimlerini sürdüren sarı-lacivertlilerin bu transferleri de kısa süre içinde noktalaması bekleniyor. 26 Temmuz Perşembe son dakika Fenerbahçe transfer haberleri ve detaylar burada...

Haberin Devamı

AYEW'İN MALİYETİ BELLİ OLDU!

Fenerbahçe, bir süredir görüştüğü Andre Ayew'de mutlu sona ulaştı. Swansea City'nin Avusturya'da yaptığı kamptan ayrılan yıldız futbolcu bugün İstanbul'a geliyor. Başkan Ali Koç, tecrübeli golcüyü almak için özel uçağını Avusturya'nın Innsbruck Havaalanı'na gönderdi. Kulüpten yapılan resmi açıklamada da, "Andre Ayew'in bir yıllığına kiralık olarak kadromuza katılması için, Swansea City kulübü ile satın alma opsiyonlu olarak anlaşmaya varılmıştır. Gana Milli Takımı'nda da forma giyen Andre Ayew, bugün İstanbul'a gelecek ve sağlık kontrollerini geçmesinin ardından resmi sözleşmeyi imzalayacaktır" denildi.

Kanarya'nın, Swansea'ye 1 milyon 500 bin Euro kiralama bedeli ödeyeceği, Ganalı golcüye de yıllık 3.2 milyon Euro vereceği öğrenildi. Geçen sezonun devre arasında West Ham'dan 22 milyon Euro'ya Swansea City'e transfer olan Ganalı oyuncu, 12 maçta forma giydi ve iki asist yaptı. Hem kanatlarda hem forvette oynayan Ayew, daha önce Marsilya'da Valbuena ile birlikte da forma giymişti.

Haberin Devamı

(Sabah)

FENERBAHÇE'DE ROTA BU KEZ ZOUMA

Fenerbahçe, Benfica eşleşmesinin ardından transferde gaza bastı. Sarı- Lacivertliler’in en sorunlu bölgesi forvet hattıydı. Hem Vincent Janssen hem de Andre Ayew’in kiralanması konusunda anlaşma sağlandı. İki futbolcunun da hafta sonuna kadar İstanbul’a gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor. Damien Comolli, bu ikilinin ardından gözünü savunma takviyesine çevirdi. Skrtel, Neustadter ve Yiğithan dışında stoper yok.

Sıcak bakıyor

Fransız sportif direktör, bu bölge için 1 numaralı aday olan vatandaşı Kurt Zouma’ya yoğunlaştı. 23 yaşındaki savunmacı, Chelsea’nin Avustralya kampına götürülmedi ve tamamen gözden çıkartıldı. Zouma, geçtiğimiz sezon Stoke’a kiralanmış ve ligden düşme üzüntüsünü yaşamıştı. Bu kez daha iyi bir takımda şampiyonluk ve Avrupa kupası heyecanı yaşamak isteyen Fransız stoper, Fenerbahçe’ye sıcak bakıyor.

Maaşı uygun

Sarı-Lacivertliler için de maaşı yaklaşık 2 milyon Euro olan, genç yaşına rağmen 186 resmi maça çıkan Zouma, ideal tercih konumunda. Damien Comolli, İngiliz ekibinin yetkilileriyle yaptığı görüşmeleri sıklaştırarak bu transferi en kısa sürede bitirmek istiyor.

Haberin Devamı

Yaz transfer döneminde adı Fenerbahçe'yle birlikte anılan yıldız isimlerden biri de Arsenal'ın eski futbolcusu Jack Wilshere'di.

Sarı Lacivertliler'in İngiliz orta saha oyuncusunu İstanbul'a getirdiği öne sürülmüş ancak 26 yaşındaki futbolcu, en nihayetinde West Ham United'a imza atmıştı.

9 milyon euro'yu reddetti!

Ada basınından Daily Star gazetesi ise bugün söz konusu transferle ilgili gündem yaratacak bir iddia öne sürdü.

Gazete, bugün okuyucularıyla paylaştığı özel haberde Sarı Kanarya'nın Wilshere için 9 milyon euroluk bir imza parası teklif ettiğini fakat oyuncunun bunu geri çevirdiğini kaydetti.

Yunus DİLBER / fanatik.com.tr

FENERBAHÇE'NİN SON GÖZDESİ!: HALİL İBRAHİM DERVİŞOĞLU

Fenerbahçe yönetimi, forvet bölgesinde yaşanan sıkıntıyı bertaraf etmek için çalışıyor. Yaşadığı ekonomik sıkıntılara rağmen en iyisini yapmaya çalışan sarı-lacivertlilerin imdadına eski hocası Dick Advocaat yetişti… Hollandalı çalıştırıcı eski takımı Sparta Rotterdam'da forma giyen ve bu sezon A Takım'a yükseltilen Halil İbrahim Dervişoğlu'nun Fenerbahçe için faydalı olacağı konusunda referans verdi, "Halil'i alırsanız gelecek kaygınız olmaz" dedi.

Haberin Devamı

Stili ile Fenerbahçe'nin sezon başında Suudi Arabistan'a sattığı Brezilyalı Fernandao'ya benzetilen 18 yaşındaki oyuncunun daha hızlı olduğuna da vurgu yapıldı. Geçen sezon genç takımda 26 maçta 21 gollük performansla dikkat çeken Halil'in, sarı-lacivertlilere 500 bin Euro'ya mal olacağı bildirildi. Bu transfer için ilk temaslarını kuran Fenerbahçe, oyuncuyu ve kulübünü ikna etti ancak baba engeline takıldı. Genç oyuncunun babası, 18 yaşındaki oğlunun Türkiye'ye gelmesine soğuk bakarken, Sportif Direktör Comolli'nin bu sorunu çözmeye çalıştığı öğrenildi.

(Sabah)

BEŞİKTAŞ'A ORKUN KÖKÇÜ ÇALIMI

Fenerbahçe Beşiktaş'a çalım attı... Avrupa'da oynayan gurbetçi oyunculara yönelen 2 kulübün listesinde yer alan futbolcuların yeni adresi Beşiktaş değil Fenerbahçe oldu. Oysa Beşiktaş hem Ferdi Kadıoğlu hem de Orkun Kökçü için dev adımlar atmış ve bu oyuncuları imza aşamasına kadar getirmeyi başarmıştı. Beşiktaş ilk olarak Hollanda'nın Nijmegen takımında oynayan 18 yaşındaki Ferdi ve kulübü ile anlaşmasına rağmen Fenerbahçe'nin daha hızlı davranması sonucu gurbetçi futbolcu Sarı-Lacivertli kulübe imza attı. Bu aynı zamanda Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a attığı ilk gol oldu.

Haberin Devamı

F.Bahçe Ferdi'yi transfer ettikten sonra Beşiktaş'ın anlaşmaya yakın olduğu Feyenoord'lu Orkun Kökçü ile de söz kesti. Teknik Direktör Cocu'yu 3 gün önce araya sokan yönetim 17 yaşındaki Orkun'u imza aşamasına getirerek Beşiktaş'a ikinci çalımı attı.

Kaynak: Takvim

FENERBAHÇE'DEN MARTINS INDI BOMBASI!

Fenerbahçe transferde gaza bastı... Sarı- Lacivertli yönetim, teknik direktör Cocu'nun isteği üzerine listedeki isimlere yönelmeye başladı. Kanarya, savunmayı güçlendirmek için İngiltere Premier Ligi'nden düşen Stoke City'nin Hollandalı futbolcusu Martins İndi'yi kiralamak için ilk teklifi yaptı.

Ayrılmak istiyor

Sarı - Lacivertli yönetimin 1 yıllık kiralama teklifi sunduğu ortaya çıkarken 26 yaşındaki futbolcunun küme düşen Stoke City'de oynamak istemediği ve bunun için F.Bahçe'ye sıcak baktığı öne sürüldü.

Teknik Direktör Cocu'nun kadrosunda görmek istediği 26 yaşındaki futbolcunun kulübüyle 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 3 yıldır Stoke forması giyen Martins İndi geçen sezon 19 maçta oynadı.

Yönetimin Hollandalı için için Stoke City ile yeni bir görüşme yapması ve satın alma opsiyonuyla İngiliz kulübüne 2. teklifi sunması bekleniyor. Bu transferin bitme olasılığının yüksek olduğu iddia edildi.

Kaynak: Takvim

BAKAYOKO'DA SON TARİH 10 AĞUSTOS

Chelsea ile Zouma için daha önce yapılan görüşmede, Tieomue Bakayoko ismi gündeme gelmişti. İngilizler’in önerdiği Fransız orta saha oyuncusu için Fenerbahçe olumlu geri dönüş yaptı.

Ancak taraflar, 5 milyon Euro’luk maaşın bölüşülmesi konusunda orta noktayı bulamadı.

Comolli, Zouma’nın transferini bitirmek için Chelesea’li yetkililerle yapacağı görüşmede Bakayoko’yu yeniden gündeme getirecek.

Bu oyuncu için şimdilik başka talip yok. Premier Lig’de transfer 10 Ağustos’ta bitecek. Comolli, pazarlıklarda elini güçlendirmek için gerekirse bu tarihi bekleyecek.

YORUM YAZ