MENÜ

Fenerbahçe'ye komşu çıktı

Sarı-Lacivertliler, Avrupa Ligi Play-Off turunda Yunanistan ekibi Atromitos'la eşleşti. Komşu'da yavaş yavaş adından söz ettirmeye başlayan Lacivert-Beyazlılar, sahasında tam 9 aydır rakiplerine resmi maçlarda kaybetmiyor.

Fenerbahçe'ye komşu çıktı

Şampiyonlar Ligi’nde Shakhtar Donetsk’e elenen ve yoluna Avrupa Ligi’nde devam edecek olan Fenerbahçe’nin, gruplara kalmadan önceki son aşama olan Play-Off turundaki rakibi belli oldu. Sarı-Lacivertliler, Yunanistan ekibi Atromitos ile eşleşti.

Geçtiğimiz sezon Yunanistan Ligi’nde normal sezonu 5. sırada, ardından Şampiyonlar Ligi elemelerine katılım için yapılan Play-Off grubunu 3. sırada bitiren Lacivert-Beyazlılar, bu sezon hem Avrupa’da başarı hem de ülkesinde şampiyonluk hedefliyor. Takım değeri 15 milyon Euro olan Atromitos, Başkent Atina’ya araçla sadece 15 dakika uzaklıkta bulunan Peristeri bölgesinin ekibi. Takımın sahibi ve başkanı Georgios Spanos kulübü, Olympiakos ve Panathinaikos’un seviyesine getirmeye çalışıyor.

Sarajevo’ya yenildiler...

İsviçre ekibi AIK’yı, 3-1 ve 1-0 yenerek Kanarya’nın rakibi olan Atromitos, kendi sahasındaki formuyla dikkatleri çekiyor. Teknik direktörlüğünü Michalis Grigoriou’nun yaptığı ekip, evinde en son 7 Ağustos 2014’te Bosna temsilcisi Sarajevo’ya 3-1 yenildi ve ardından taraftarı önünde oynadığı 22 resmi maçı namağlup olarak tamamladı. Temsilcimiz, Atromitos’la ilk maçını 20 Ağustos’ta Yunanistan’da, rövanşı ise 27 Ağustos’ta Şükrü Saracoğlu’nda oynayacak.

Aslıhan Çil

Haberin Devamı
YORUM YAZ