MENÜ

Fenerbahçe'ye güven tam!

Sarı Lacivertli taraftarların, Shakhtar Donetsk karşısında takımlarına güvenleri tam... Fanatik.com.tr'nin anketine tam 60 binin üstünde katılım oldu, ilginç rakamlar ortaya çıktı.

Fenerbahçe'ye güven tam!

Fenerbahçeliler, Shakhtar karşısında takımlarını favori görüyor.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 0-0'ın rövanşında, bu akşam Lviv kentinde Shakhtar Donetsk'e konuk olacak Fenerbahçe'de taraftarlar takımlarına sonuna kadar güveniyor.

60 binden fazla katılım...

Fanatik.com.tr'nin 0-0'lık ilk maçın ardından yaptığı "Sizce Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk'i eler mi?" sorusuna 60 binin üzerinde futbolsever katılım gösterdi. Ankette % 63 "Evet " (39.373 kişi) cevabı verilirken, yüzde 37'lik ( 22 967 kişi) kısım ise "Fenerbahçe, Shakhtar'ı eleyemez" dedi.

Fenerbahçe'nin avantajları...

*Fizik ve kondisyon durumu...

Maç öncesi ise ilk maça oranla Kanarya'nın rakibine göre birçok avantajı bulunuyor. Bunlardan ilki, yepyeni bir takım olan Fenerbahçe'nin ilk maçı kazanamasa bile Kadıköy'deki mücadeleyi kayıpsız atlatması... Takım bu sayede moral açıdan daha iyi duruma gelirken, 1 hafta daha birlikte çalışma imkanı buldu ve ilk maça oranla fiziksel açıdan güçlendi.

Van Persie...

Yeni transfer ve kısa bir süredir takımla birlikte çalışma imkanı bulan Van Persie de artık antrenmanlarda tam randımanlı çalışıyor. Nani, Fernandao ve Kjaer gibi yeni transferler ise ilk alışma dönemini atlattı ve artık 90 dakika oynayabilecek seviyeye geldi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ