MENÜ

"Ozan Tufan Fenerbahçe'ye geri dönebilir mi?"

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Ozan Tufan uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Genç futbolcu geçtiğimiz günlerde Aytemiz Alanyaspor'la kiralık olarak verildi. Ozan tufan yaptığı açıklamada "Burada sergileyeceğim iyi performansla geri dönüp, Fenerbahçe ile tekrar sözleşme uzatabileceğimi düşünüyorum" demişti. TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Ozan Tufan'ın açıklamalarını değerlendirdi.

Fenerbahçe'de uzun süredir kadro dışı kalan Ozan Tufan, kiralık olarak Aytemiz Alanyaspor'a gitti. Fenerbahçe'yle 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan genç futbolcu transferi hakkında yaptığı açıklamada "Burada sergileyeceğim iyi performansla geri dönüp, Fenerbahçe ile tekrar sözleşme uzatabileceğimi düşünüyorum" dedi.

Haberin Devamı

TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Ozan Tufan'ın açıklamalarını değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin sezon başından bu yana bütün planlarının tersini yaptığını ifade eden Cem Dizdar, "Ozan bu takıma dönemez artık' diyebilir miyiz?" dedi.

Ozan Tufan'ın Aytemiz Alanyaspor'da ne yapacağını merak ettiğini ifade eden Cem Dizdar, "Ozan'ın Alanyaspor'da yükseleceğini ve tekrar Fenerbahçe'nin geniş kadrosuna girebileceğini düşünmüyorum. Makul bir ücretle başka bir takıma gönderme seviyesine yükselebilir diye düşünüyorum" dedi.

YORUM YAZ