MENÜ

Fenerbahçe'ye Filip Novak piyangosu!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi...Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Filip Novak için Giresunspor harekete geçti. Sarı-Lacivertlilerle 1 yıl daha sözleşmesi olan ve Sparta Prag'a döneceği konuşulan Filip Novak'ın Giresunspor'a vereceği cevap merak konusu oldu.

Fenerbahçe'ye Filip Novak piyangosu!

Fenerbahçe'de yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Filip Novak'a sürpriz bir talip çıktı. Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Giresunspor, Filip Novak için girişimlere başlıyor. Küme düşme hattında 6 puanlık avantajı bulunan Giresunspor, TFF 1. Lig'e düşmemesi halinde işi resmiyete dökecek.

Haberin Devamı

FILIP NOVAK İÇİN GİRESUNSPOR SÜRPRİZİ VE SPARTA PRAG OLASILIĞI

Filip Novak sezon başı ve ara transfer döneminde ülkesinin takımlarından Sparta Prag'ın da gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Filip Novak'ın sezon sonunda ülkesine döneceği iddiaları basındaki yerini almıştı.

RIZA ÇALIMBAY TEKRAR PEŞİNDE

Öte yandan Filip Novak'ı isteyen takımlar arasında Sivasspor da bulunuyor. Hatırlanacağı üzere Rıza Çalımbay, Filip Novak'ın Trabzonspor'a transfer olduğu dönemde Bordo-Mavililerde teknik direktörlük görevini yürütüyordu.

FILIP NOVAK'IN FENERBAHÇE KARNESİ

31 yaşındaki Çek sol bek son dönemde yaşadığı sakatlıklar sebebiyle düzenli forma şansı bulmakta zorlanıyor. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 18 maça çıkan Filip Novak 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Sarı-Lacivertlilerle 2023 yılına kadar kontratı bulunan Novak'ın güncel piyasa değeri 1,3 milyon euro. (Ajansspor)

YORUM YAZ