MENÜ

Fenerbahçe'ye Batshuayi'den kötü haber! O görüşme işleri bozdu

Fenerbahçe’ye Batshuayi’den kötü haber geldi, rota Fransa’ya döndü. Belçikalı golcü, Chelsea'de 3. forvet olarak kalmaya karar verince sarı-lacivertliler PSG forması giyen Kamerunlu Choupo Moting için nabız yoklamaya başladı.

Fenerbahçe'ye Batshuayi'den kötü haber! O görüşme işleri bozdu

F.Bahçe, hücum bölgesi için yaptığı son girişimden yine olumsuz sonuç aldı. Sarı-lacivertlilerin kiralamak istediği Chelsea'nin golcüsü Batshuayi, takımda kaldı. Lampard ile yaptığı son görüşmede Abraham ve Giroud'un ardından üçüncü forvet olmayı kabul eden Belçikalı golcü, Londra ekibinden ayrılma kararından vazgeçti.

Haberin Devamı

Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe gözünü Fransa'ya çevirdi. Paris Saint Germain'in Kamerunlu hücum oyuncusu Maxim Choupo- Moting yeniden sarı-lacivertlilerin gündemine alındı. 30 yaşındaki oyuncunun bedelsiz olarak kiralanması için daha önce PSG'ye teklif sunulmuş ancak Fransızlar net yanıt vermemişti.

SATIN ALMA OPSİYONU OLACAK

Paris Saint Germain, Fenerbahçe'nin teklifini kabul ederse, Choupo-Moting'in maaşı sarı-lacivertliler tarafından ödenecek. Sözleşmeye satın alma opsiyonu da konulacak. Oyuncunun Neymar, Cavani ve Mbappe'nin arkasında yeterince şans bulamadığı için ayrılmak istediği kaydedildi.

Kaynak: Sabah

YORUM YAZ