MENÜ

Fenerbahçe'ye Andre Ayew'den kötü haber!

Fenerbahçe'de sakatlık şoku yaşandı. Trabzonspor maçında sakatlanan ve sağ el dördüncü parmağında kırık olan Andre Ayew'in 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'ye Andre Ayew'den kötü haber!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor deplasmanında elinden sakatlanan Andre Ayew sağlık ekibinin müdahalesi sonrasında oyuna devam etmişti.

Haberin Devamı

Ganalı futbolcunun son durumu netlik kazandı. Sağ el dördüncü parmağında kırık tespit edilen tecrübeli futbolcunun 2 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Ayew UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Dinamo Zagreb maçı kadrosunda yer almayacağı gibi Kasımpaşa ve Akhisarspor maçlarında da forma giyemeyecek.

Fenerbahçe resmi internet sitesinden açıklama yaptı:

Trabzonspor’a karşı forma giydiği karşılaşmada talihsiz bir sakatlık yaşayan Futbol A Takımımızın oyuncusu Andre Ayew'in, Liv Hospital’da yapılan muayene ve tetkiklerin ardından sağ el dördüncü parmağında kırık tespit edildi.

Futbolcumuza Prof. Dr. Erden Ertürer ve ekibi tarafından kırık fiksasyonu operasyonu gerçekleştirilmiş ve tedavisine başlanmıştır. Andre Ayew, 2 hafta sonra takımımızla birlikte çalışmalarına başlayacaktır.

Haberin Devamı

Oyuncumuza geçmiş olsun diyor, sağlığına bir an önce kavuşmasını temenni ediyoruz.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ