MENÜ

Fenerbahçe'nin kanayan yarasıydı... "Bundan sonra budur!"

Süper Lig'in dördüncü haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de ligin yeni takımı Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Fenerbahçe, karşılaşmayı 2-1'lik skorla kazandı., Fenerbahçe - Karagümrük maçının ardından Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Fenerbahçe'nin geçen sezon ile bu sezonki kadrosundaki farklılıkları değerlendirdi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in dördüncü haftasında Kadıköy'de ligin yeni takımı Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Fenerbahçe, karşılaşmayı 2-1'lik skorla kazandı.,

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Karagümrük maçının ardından Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, Fenerbahçe'nin geçen sezon ile bu sezonki kadrosundaki farklılıkları değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük maçındaki kadrosunu geçen sezon ile kıyaslayan Serkan Akcan, "Geçen sene sahaya çıkan futbolculardan sekizi bu sene kadroda yok. Bu kadronun birlikte oynamaya ihtiyacı var." dedi.

Fenerbahçe'nin geri dörtlüsünün sıfırdan kurulduğunu ve doğru bir dörtlü olduğunu söyleyen Serkan Akcan, "Fenerbahçe maçın ilk yarısında gerçekten çok doğru bir futbol oynadı. Maçın genelinde Karagümrük hiç ezilmedi, çok diri oynadı. Çok baş kaldıran bir oyun oynadı." dedi.

Fenerbahçe'nin stoper tandeminin Lemos ve Tisserand olduğunu söyleyen Serkan Akcan, "İlk defa geçen hafta Galatasaray derbisinde oynadılar. Çok uyumlular. Bu ikili birlikte oynadıkça bence Fenerbahçe'nin uzun bir süre stoper tandemini bu oyuncular oluşturur." dedi.

YORUM YAZ