MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızına: Lig ortalamasının çok üstünde bir yetenek!

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa'yla karşı karşıya geldi. Haftalardır deplasmanda kazanamayan sarı-lacivertliler 1-0 geriye düştüğü maçı 3-1 kazandı. Fenerbahçe'de Valbuena 1 gol ve 1 asistle maçın parlayan yıldızlarından biri oldu. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Valbuena'nın performansını değerlendirdi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Kasımpaşa'yla karşı karşıya geldi. Haftalardır deplasmanda kazanamayan sarı-lacivertliler 1-0 geriye düştüğü maçı 3-1 kazandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Valbuena 1 gol ve 1 asistle maçın parlayan yıldızlarından biri oldu. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Valbuena'nın performansını değerlendirdi.

Fenerbahçe'de Isla'nın Kasımpaşa maçında çok iyi bir performans sergilediğini ifade eden Ali Ece, "İlk yarıda skor, oynanan oyunun hakkı değildi Fenerbahçe açısından. Hakemin VAR kararları ve çok uzun sürmesi maça damga vurdu." dedi.

Valbuena'nın çok iyi bir oyuncu olduğunu vurgulayan Ali Ece, "Valbuena lig ortalamamızın çok üstünde bir yetenek. Fenerbahçe kalibresinde tarihi bir yetenek eksiği olan bu kadroda onu yedek bırakmak lüks falan değil, çok büyük hatadır." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ