MENÜ

Fenerbahçe'nin yıldızı Max Kruse'den flaş transfer açıklaması!

Fenerbahçe'nin Alman futbolcusu Max Kruse geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Almanya'nın evi olduğunu belirten Kruse, "Kesinlikle orada yeniden oynamayı hayal edebiliyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yıldızı Max Kruse'den flaş transfer açıklaması!

Fenerbahçe'nin Alman futbolcusu Max Kruse, Almanya Bundesliga'nın yeniden başlatılması konusunda emin olmadığını söyledi. Bundesliga'da hijyen kavramının iyi olduğunu belirten Kruse, bazı takımların dezavantajda olduklarını ve bunun lig için adil bir durum olmadığını söyledi. Kruse, takımların liglerin devam edip etmeme kararlarını vermeleri gerektiğini belirtti.

Haberin Devamı

Kruse "Artık sezonun ne zaman biteceğini biliyoruz ama yeni sezonun ne zaman başladığını bilmiyoruz. Gelecek yıl Avrupa Şampiyonası olacak, bizim için bir tatil olacak mı? Önceden belirlenmiş bir sürü şey var ama sonunda ne olacağı hiç belli değil." açıklamasını yaptı.

Alman futbolcu, Bundesliga'ya dönme ihtimali olduğunu belirterek "Yeni deneyimlere açık olsam bile, Almanya'nın özlemini çektiğimi fark ettim. Almanya benim evim. Orada tekrar oynayacağımı hayal edebiliyorum." dedi.

Corona virüs krizinde hem kendisinin hem de kulüplerin planlama yapmasının pek mümkün olmadığını belirten 32 yaşındaki yıldız"Şu an kulübümde maaşın ödenip ödenmeyeceğini, oyuncu göndermek zorunda olup olmadıklarını ya da oyuncu alıp almayacaklarını bilmiyoruz. Gelecek yıl da buradayım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yıldızı Max Kruseden flaş transfer açıklaması

YORUM YAZ