MENÜ

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mame Thiam'a, Valbuena örneği!

Fenerbahçe, beklenen transferi resmen açıkladı. Sarı-lacivertliler, Kasımpaşa forması giyen Mame Thiam'ı bedelsiz olarak kadrosuna kattı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Transfer Market' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'nin yeni transferi Mame Thiam transferini ve futbolcunun performansını yorumladı.

Fenerbahçe transfer döneminin parlayan takımlarından bir tanesi... Sarı-lacivertliler beklenen transferi resmen açıkladı ve Kasımpaşa forması giyen Mame Thiam'ı bedelsiz olarak kadrosuna kattı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Transfer Market' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'nin yeni transferi Mame Thiam transferini ve futbolcunun performansını yorumladı.

Mame Thiam'ın Kasımpaşa'da oynadığı dönemde sol kenar oynadığı zamanlarda yüksek performans gösterdiğini vurgulayan Erman Özgür, "Sol kenar Fenerbahçe'nin arayışta olduğu bir bölge. Thiam santrfor özellikli bir oyuncu dolayısıyla yapılan transferin çok doğru bir transfer olduğunu söyleyebilirim." dedi.

Fenerbahçe'nin Thiam'ı bedelsiz olarak kadrosuna katması konusunda değerlendirme yapan Erman Özgür, "Fenerbahçe bonservis bedeli verseydi bile bu oyuncudan zarar etmezdi" dedi.

Mame Thiam'ın performansıyla ilgili konuşan Erman Özgür, "Fenerbahçe'de son dönemde tartışılan kaliteli isimlerden biri Valbuea'ydı. Topla harika işler çıkaran ama topsuz alanda olmadığı için Aykut Kocaman tarafından istenmiyordu. Quaresma da böyle bu tarz oyuncuların nesli tükeniyor. Thiam, yeni nesil oyunculardan birisi diyebilirim. Fiziksel olarak çok dayanıklı, kendi savunma bekine yardım edebilen, modern futbolun gerekliliklerini yerine getiren bir oyuncu." dedi.

YORUM YAZ