MENÜ

"Fenerbahçe'nin yaptığı şampiyonluktan daha önemli"

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, FB TV'de 'Camiaya Sesleniş' özel yayınında birçok önemli açıklamalara imza attı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu hakkında konuşan Ali Koç, "Mecbur kalmadıkça hiçbir radikal karar almayız, kimsenin dolduruşuna gelmeyiz. Comolli ve Cocu, bazı yerlerin yazdığının aksine son derece iyi bir kimya içinde çalışıyorlar. İkisi de yerini biliyor. Sportif direktörlüğünü Comolli biliyor, hocalığını Cocu biliyor. Kimin kimin sınırının içinde kalacağını çok iyi biliyorlar." açıklamasını yapmıştı.

Ali Koç'un Cocu açıklamasını üzerine TRT Spor'da değerlendirmelerde bulunan yazarımız Cem Dizdar, "Ben devre arasına kadar değil sezon sonuna kadar Fenerbahçe yönetiminin hocayı değiştireceğini düşünmüyorum" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'deki yapılanma hakkında da konuşan Cem Dizdar, "Zaman en iyi güreşçidir herkesi de yener. Fenerbahçe'nin ihtiyacı olan şey de zaman" dedi.

Fenerbahçe'nin gençleştirilmiş kadrosuna vurgu yapan Cem Dizdar, "Fenerbahçe yaş ortalamasını ülkenin altında tutarak çok önemli bir şey yapıyor. Bence bu şampiyonluktan daha önemli. Fenerbahçe birkaç sene sonranın temelini atıyor aslında" dedi.

YORUM YAZ