MENÜ

Fenerbahçe'nin uçağı Kayseri'ye indi

Sarı-lacivertli kafileyi taşıyan uçak, 4 saatlik çileli bir yolculuğun ardından Kayseri'ye ulaşabildi. Takım buradan Sivas'a hareket etti.

Fenerbahçe'nin uçağı Kayseri'ye indi

Sivasspor ile yarın oynacağı maç için 14.00'te Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan Sivas'a hareket eden Fenerbahçe kafilesini taşıyan özel uçak, kar yağışı ve görüş mesafesinin az olması sebebiyle Sivas'a inemedi. Alternatif hava sahası olan Samsun Çarşamba Havaalanı'na giden uçak, yakıt ikmalinden sonra Kayseri'ye döndü. 16.50 gibi Samsun'dan havalanan uçak stanbul, Samsun, Kayseri hava yolculuğunun ardından saat 18.00'de Kayseri'ye ulaştı. Kafile buradan karayoluyla Sivas'a hareket etti. Futbolcuların oldukça düşünceli ve stresli olduğu görülürken, sarı lacivertli takımın teknik direktörü Daum'un, otobüs hareket etmeden havalanında bir sigara içip, medya mensuplarını görünce öfkelenerek izmaritini yere atıp, otobüse binmesi dikkat çekti.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, teknik kadro ve futbolcular uçaktan inip, oldukça hızlı bir şekilde kendilerini Kayseri'de bekleyen iki otobüse yöneldi. Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, Kayseri'deki medya mensuplarının görüntü almasına öfkelenerek, sorularını yanıtsız bırakıp "Gidin buradan. gidin !.." diyerek, görevliler aracılığıyla medya mensuplarına kızdı. Oldukça düşünceli olduğu görülen teknik direktör Daum ise, otobüsün hemen yanı başında sırtını medya mensuplarına dönerek bir sigara yaktı. Görüntülendiğini anlayınca, Almanca öfkeli sözler sarf ederek elindeki izmariti yere atıp, futbolcularının bindiği otobüse geçti. İki otobüs ve futbolcuların malzemelerinin konulduğu üç araçlık konvoy, polis eskortu eşliğinde Sivas'a hareket etti. Sarı lacivertli oyuncular yaklaşık 2.5 saatlik kara yolculuğunun ardından Sivas'taki otellerine giderek, maç saatini bekleyecekler.

Haberin Devamı
YORUM YAZ