MENÜ

Fenerbahçe'nin transferdeki ilk hedefi...

Fenerbahçe transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-lacivertli takımda son dakika transfer çalışmalarını muhabirimiz Yusuf Dursun, Fanatik TV'ye aktardı. UEFA'nın Fenerbahçe'yle ilgili vereceği kararın transferdeki önemine dikkat çeken muhabirimiz Yusuf Dursun, "Fenerbahçe'ye gelecek 4-5 oyuncu hazır" dedi.

Fenerbahçe transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Geride bıraktığımız sezonda oldukça kötü günler geçiren sarı-lacivertliler transferde bu kez titizlikle hareket ediyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'deki son dakika transfer çalışmalarını muhabirimiz Yusuf Dursun, Fanatik TV'ye aktardı. Fenerbahçe'yle ilgili vereceği kararın transferdeki önemine dikkat çeken muhabirimiz Yusuf Dursun, Mert Günok'un transfer iddialarıyla ilgili olarak "Mert Günok biraz pahalı. Eğer indirime giderlerse belki transfer edecekler" dedi.

Fenerbahçe'nin birçok oyuncuyla yollarını ayırdığını ifade eden Yusuf Dursun, "Fenerbahçe'ye gelecek 4-5 oyuncu hazır ama daha da takviye yapılması gerekiyor. Artık tatil bitti. dünden itibaren Ersun Yanal ve Comolli İstanbul'a döndüler. Tabi bu arada özellikle Comolli transfer için çalışıyordu. Hata yapmamak istiyorlar." dedi.

Comolli ve Ersun Yanal'ın transferde ilk hedefinin çok iyi bir golcü olduğunu ifade eden Yusuf Dursun, "Frey'in 2020'ye kadar sözleşmesi var ama yönetim Frey'i istemiyor. Stoper, orta saha, sağ bek ve sol bek... Gerçekten Fenerbahçe transferde iyi oyuncular alacak." dedi.

YORUM YAZ