MENÜ

"Fenerbahçe'nin Tolgay Arslan transferinde en büyük avantajı..."

Süper Lig'de ara transfer döneminde son güne gelindi. Beşiktaş'ta forma giyen Tolgay Arslan'ın uzun zamandır adı Fenerbahçe'yle anılıyor. Fenerbahçe'nin Tolgay Arslan transferi için Beşiktaş'a Şener Özbayraklı'yı artı olarak da para teklif ettiği gündemde. TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Beşiktaş'la Fenerbahçe arasında geçen transferdeki son gelişmeleri yorumladı.

Beşiktaş'ta forma giyen Tolgay Arslan'ın uzun zamandır adı Fenerbahçe'yle anılıyor. Fenerbahçe'nin Tolgay Arslan transferi için Beşiktaş'a Şener Özbayraklı'yı artı olarak da para teklif ettiği gündemde.

Haberin Devamı

TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Beşiktaş'la Fenerbahçe arasında geçen transferdeki son gelişmeleri yorumladı.

Tolgay Arslan'ın Fenerbahçe'de iş yapabileceğini ifade eden Cem Dizdar, "Beklentiyi yüksek tutmamak gerek. Ama Fenerbahçe'de iş yapar buradaki hayal kırıklığı Mehmet Ekici devamlılığı, Benzia belirsizliği düşünüldüğünde oraları tamir eder diye düşünüyorsun." dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün transferde hala çalışmadığını fırsat kolladığını ifade eden Cem Dizdar, "Benzia da fırsattı. Birden önümüze çıktı denildi. Tolgay Arslan Beşiktaş'la sorun yaşamaydı böyle bir transfer gündemde yoktu. 'Onun yerine birini bulurdum' diyecekler. Sorun şu; Birini bulursun mutlaka ama bu Fenerbahçe'nin planlarının baştan başa ne kadar sorunlu olduğunu sorgulatır insanlara" dedi.

Haberin Devamı

Tolgay Arslan'ın Fenerbahçe'ye transferinin avantaj olduğunu ifade eden Cem Dizdar, "Göndermeye karar verilmiş bir oyuncudan hem para kazanıyorsun hem de bir tane sağ bek alıyorsun. Oyunun mekaniği açısından Beşiktaş için doğru bir tercih. Fenerbahçe'nin Tolgay Arslan transferinde en büyük avantajı Türkiye'nin en sevdiği klişe; Ligi biliyor." dedi.

YORUM YAZ