MENÜ

"Fenerbahçe'nin tek bombası Nani değil!"

Fenerbahçe taraftarının büyük bir heyecanla beklediği Nani'nin menajeri Luca Bascherini, sarı-lacivertli kulübün transferde başka sürprizlere imza atacağının da müjdesini verdi.

"Fenerbahçe'nin tek bombası Nani değil!"


Fenerbahçe
taraftarının büyük bir heyecanla beklediği Nani'nin menajeri Luca Bascherini, sarı-lacivertli kulübün transferde başka sürprizlere imza atacağının da müjdesini verdi.

Bascherini, "İstanbul'da çok iyi bir şekilde ağırlandık. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Bizim açımızdan oldukça verimli geçen bir konuşma oldu. Terraneo ne istediğini bilen biri ve nasıl istemesi gerektiğini iyi biliyor. Tek bir isim üzerinde yoğunlaşmadık. Evet Nani hakkında uzun uzun konuştuk. Ama başka isimler üzerinde de müzakere ettik. Başka sürprizler de olabilir" ifadelerini kullandı.

O İSİM CEZAYİRLİ ISLAM SLIMANI Mİ?


Tecrübeli menajer sürpriz isimler hakkında ser verip sır vermezken, Bascherini, geçen sezon Halilhodzic döneminde Trabzonspor'un listesinde uzun süre yer alan Islam Slimani'nin de menajerliğini yapıyor. Bascherini'nin Cezayirli oyuncu için Terraneo'dan görüşme yetkisi aldığı ve direkt olarak Lizbon'a geçerek Sportingli yöneticilerle masaya oturduğu iddia edildi.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ