MENÜ

"Fenerbahçe'nin tarihsel kalitesine uygun değil"

Süper Lig'de bu sezon tarhinin en kötü sezonlarından birini belki de en kötüsünü yaşayan Fenerbahçe, ligin 30. haftasında Trabzonspor'la karşı karşıya geldi. Maçın 16. dakikasından son anlarına kadar 1-0 geride olan sarı-lacivertliler 90+6'da Valbuena'nın frikikten attığı golle 1 puanı kurtardı. Fanatik Gazetesi yazarı Ali Ece, Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında karşılaşmayı değerlendirdi.

Fenerbahçe, ligin 30. haftasında Trabzonspor'la karşı karşıya geldi. Maçın 16. dakikasından son anlarına kadar 1-0 geride olan sarı-lacivertliler 90+6'da Valbuena'nın frikikten attığı golle 1 puanı kurtardı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'deki oyuncularının büyük çoğunluğunun Fenerbahçe'nin tarihsel kalitesinde olmadığını ifade eden Ali Ece, "Bunu bugün bir kez daha gördük. Valbuena oyuna girene kadar sadece kaos. Dakika 25, Fenerbahçe 1-0 yenik, nedense Sadık ceza alanı yayına havadan 30 metre dolduruyor, sırtı dönük oyuncu ise Dirar. Dirar'ın orada o şekilde pozisyon alma sebebi ne? Sadık o topu 30 metre oraya atıyor? Top bu kadar kıymetsiz bir şey değil." dedi.

Fenerbahçe'nin savunma hattında görev yapan ve Trabzonspor maçında ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalan Sadık Çiftpınar'ın performansını değerlendiren Ali Ece, "Fenerbahçe savunmacısı bu kadar savruk olmaz. Daha 30. saniye büyük bir kademe hatası yaptı. Büyük takım oyuncusu dediğimiz bir şey var. Fenerbahçe büyük bir takım ve büyük oynar. Ama stoperiniz böyle oynarsa büyük oynayamazsınız." dedi.

YORUM YAZ