MENÜ

"Fenerbahçe'nin reçetesiydi"

Fenerbahçe, Süper Lig'in 19. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'u evinde konuk edecek. Saat 20:00'da başlayacak mücadele Ülker Stadyumu'nda oynanacak. TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında gündemi değerlendiren yazarımız Cem Dizdar, Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor'la oynayacağı maç öncesi sarı-lacivertli takım hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşıyor. Ligde geride kalan 18 hafta sonunda 17 puan toplayabilen sarı-lacivertliler 19. hafta maçında Evkur Yeni Malatyaspor'la karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında gündemi değerlendiren yazarımız Cem Dizdar, Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor'la oynayacağı maç öncesi sarı-lacivertli takım hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe'nin kupada Ümraniyespor, ligde de Bursaspor'la oynadığı maçlardan bir şey görünmediğini ifade eden Cem Dizdar, "Bu 5 maçlık set aslında Fenerbahçe'nin reçetesiydi. Ancak Ümraniyespor ve Bursaspor maçlarında bir şey göremedik." dedi.

Malatyaspor maçının zor olduğunu ve tribünlerin destek vermesi gerektiğini ifade eden Cem Dizdar, "Maçı tribünlerle kazabilir misiniz?" sorusuna "Kazanamazsın ama katkı alırsın. Futbolcu gol atamazsa taraftar tribünden inip gol atamaz ya." dedi.

YORUM YAZ