MENÜ

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Süper Lig'e 5-0'lık Gazişehir Gaziantep galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe, ligde ikinci sınavını Medipol Başakşehir karşısında verecek. Medipol Başakşehir - Fenerbahçe karşılaşması bugün saat 21:45'de Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Halil Umut Meler ve ekibi yönetecek. İşte Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir karşısında sahaya çıkacağı muhtemel 11'i...

Spor Toto Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu'na 5-0'lık Gazişehir Gaziantep galibiyetiyle başlayan Fenerbahçe, ligde ikinci sınavını Medipol Başakşehir karşısında verecek.

Haberin Devamı

Medipol Başakşehir - Fenerbahçe karşılaşması bugün saat 21:45'de Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Halil Umut Meler ve ekibi yönetecek.

Medipol Başakşehir maçı öncesi Fenerbahçe'de üç önemli eksik bulunuyor. Sakatlığı bulunan Hasan Ali Kaldırım'dan sonra Gazişehir Gaziantep maçında sakatlanan Moses'ın bir ay sahalardan uzak kalacağı haberinin üzüntüsü yaşanırken bir sakatlık haberi de Isla'dan geldi. TEcrübeli savunmacı Mauricio Isla'nın da üç hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'de Serdar Aziz ve Tolgay Arslan'ın ise kadroya dönmese kesin gözüyle bakılıyor.

İşte Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir karşısında sahaya çıkacağı muhtemel 11'i...

YORUM YAZ