MENÜ

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Fenerbahçe, Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'la karşı karşıya gelecek. Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşma saat 21:00'da başlayacak. Dev derbiyi hakem Bülent Yıldırım ve ekibi yönetecek. Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi olarak Cüneyt Çakır görev alacak. İşte Fenerbahçe'nin Beşiktaş deplasmanında sahaya çıkacağı muhtemel 11'i...

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'a konuk olacak. Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşma saat 21:00'da başlayacak. Dev derbiyi hakem Bülent Yıldırım ve ekibi yönetecek. Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi olarak Cüneyt Çakır görev alacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Beşiktaş'ı en son 2017'nin Eylül ayında oynanan derbide 2-1 mağlup etmişti. 520 gündür ligde derbi kazanamayan sarı-lacivertliler, Beşiktaş karşısında galibiyet alarak çıkışa geçmek ve şansını kırmak istiyor.

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi tam 7 futbolcu kart sınırında bulunuyor. Neustadter, Skrtel, Soldado, Ayew, Eljif, Sadık ve İsmail Beşiktaş derbisinde sarı kart görürse gelecek hafta oynanacak Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek.

İşte Fenerbahçe'nin Beşiktaş deplasmanında sahaya çıkacağı muhtemel 11'i...

YORUM YAZ