MENÜ

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe, evinde Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Ülker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 20:00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Ali Palabıyık ve ekibi yönetecek. İşte Fenerbahçe'nin Evkur Yeni Malatyaspor karşısında sahaya çıkacağı muhtemel 11'i...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 19. haftasında evinde Evkur Yeni Malatyaspor'la karşı karşıya gelecek. Ülker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 20:00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Ali Palabıyık ve ekibi yönetecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de, Yeni Malatyaspor maçı öncesi sakatlıkları devam eden Harun Tekin ve Oğuz Kağan Güçtekin, karşılaşmada forma giyemeyecek. Fenerbahçe'nin Ümraniyespor'la oynadığı maçta kırmızı kart görerek cezalı durumda olan Skrtel de mücadelede forma şansı bulamayacak. Sakatlıktan kurtulan Alper Potuk da görev almaya hazır.

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım, Isla, Eljif Elmas, Benzia ve İsmail Köybaşı sarı kart sınırında bulunuyor. Bu isimlerin Yeni Malatyaspor'la oynanacak karşılaşmada sarı kart görmesi durumunda gelecek hafta forma giyemeyecek.

İşte Fenerbahçe'nin Evkur Yeni Malatyaspor karşısında sahaya çıkacağı muhtemel 11'i...

YORUM YAZ