MENÜ

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Fenerbahçe, Süper Lig'in 18. haftasında Bursaspor'a konuk olacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20:00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır ve ekibi yönetecek. İşte Fenerbahçe'nin Bursaspor karşısındaki muhtemel 11'i...

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe, Bursaspor'la karşı karşıya gelecek. Süper Lig'in ikinci devresinde ilk maçını Bursaspor'la oynayacak olan sarı-lacivertliler kazanmak için sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

Bursaspor - Fenerbahçe karşılaşması saat 20:00'da Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır ve ekibi yönetecek.

Feneerbahçe'de Bursaspor maçı öncesi 6 futbolcu eksik bulunuyor. Sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Slimani Bursaspor maçında forma giyemeyecek isimlerden biri olacak. Ziraat Türkiye Kupası’nda Ümraniyespor ile oynanan karşılaşmada gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kalan Eljif Elmas, Bursaspor karşısında forma giyemeyecek. Slimani ve Eljif Elmas'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Harun Tekin, Erten Ersu, Tolga Ciğerci ve Oğuz Kağan Güçtekin de Bursaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek isimler arasında.

İşte Fenerbahçe'nin Bursaspor karşısındaki muhtemel 11'i...

YORUM YAZ