MENÜ

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i!

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın takıma gelişiyle yeni dönem başladı. Fenerbahçe Süper Lig'de haftanın kapanış maçını BB Erzusumspor'la oynayacak. Fenerbahçe - BB Erzurumspor maçı saat 20:00'da başlayacak ve mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek. İşte Fenerbahçe'nin BB Erzusumspor maçı muhtemel 11'i...

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, evinde BB Erzurumspor'u konuk edecek. Fenerbahçe - BB Erzurumspor maçı saat 20:00'da başlayacak ve mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal, 1683 gün sonra Fenerbahçe'yle resmi maçına çıkacak. Bunun yanı sıra Ersun Yanal, ikinci Fenerbahçe döneminin ilk resmi sınavını 57. yaş gününde verecek. Doğum tarihi 17 Aralık 1961 olan tecrübeli teknik adam, iki özel günü aynı anda yaşayacak.

Fenerbahçe'de BB Erzurumspor maçı öncesi Jailson ve Roberto Soldado'nun cezası devam ediyor. Sakatlıkları bulunan Valbuena ve Hasan Ali Kaldırım'dan da iyi haber geldi. Hasan Ali Kaldırım ve Valbuena'nın BB Erzurumspor maçında sahada olacağı öğrenildi.

İşte Fenerbahçe'nin BB Erzurumspor karşısında sahaya çıkacağı muhtemel 11...

YORUM YAZ