MENÜ

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi D Grubu son maçında Spartak Trnava'ya konuk olacak. Stadion Antona Malatinskeho'da oynanacak karşılaşma saat 23:00'da başlayacak ve mücadeleyi İspanyol hakem Sanchez Martinez yönetecek. İşte temsilcimiz Fenerbahçe 'nin Spartak Trnava karşısındaki muhtemel 11'i...

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde gruptaki son maçını spartak Trnava ile oynayacak. Grupta 8 puanla ikinci sırada yer alan temsilcimiz, gruptan çıkmayo garantilemiş durumda.

Haberin Devamı

Stadion Antona Malatinskeho'da oynanacak karşılaşma saat 23:00'da başlayacak ve mücadeleyi İspanyol hakem Sanchez Martinez yönetecek.

Trnava karşısında oynanacak maçın prestij dışında bir önemi yok ancak teknik direktör Erwin Koeman ve yardımcısı Chris van der Weerden için bu mücadele muhtemelen Fenerbahçe’ye veda maçı olacak.

Fenerbahçe'nin Spartak Trnava ile oynayacağı maç öncesi Mehmet Topal, Benzia, Neustadter ve Hasan Ali Kaldırım İstanbul’da bırakıldı. Sakatlıkları bulunan Valbuena, Frey ve Alper ile cezalı Eljif Elmas da Trnava karşısında görev alamayacak.

İşte Fenerbahçe'nin Spartak Trnava karşısında sahaya çıkacağı muhtemel 11'i...

YORUM YAZ