MENÜ

Fenerbahçe'nin Kayserispor kabusu sürüyor

Kayserispor, Fenerbahçe’nin kabusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Kadıköy’de iki farktan gelip 90+5’te puan alan Kayseri bu kez de zoru başardı. Ertuğrul Sağlam’ın ekibi iki defa geriye düşse de kazandı, maç sonu büyük coşku yaşadı.

Fenerbahçe'nin Kayserispor kabusu sürüyor

Kayserispor için son dönemde İstanbul’da oynadığı Fenerbahçe maçları deplasman atmosferinde geçmiyor. Sarı-Kırmızılılar 3 yıldır Kadıköy’den kaybetmeden ayrılmayı başarıyor.

Haberin Devamı

İstanbul’da Fenerbahçe’ye karşı son yenilgisini 13 Mart 2016’da alan Kayseri, sonrasındaki çıktığı 3 karşılaşmada yenilgi yüzü görmediği gibi dikkat çekici skorlara imza attı.

2016-2017 sezonunun ikinci haftasında Sarı-Kırmızılılar 90+1’de öne geçtiği mücadeleden 90+3’te Alper Potuk’un sayısına engel olamayınca beraberlikle ayrıldı. Geçen sezon ise Kadıköy’deki randevu 10. haftadaydı. Kayseri yine öne geçmiş ama dakikalar 62’yi gösterdiğinde 3-1’lik skorla geriye düşmüştü. Ancak dakikalar 90+5’i gösterdiğinde Asamoah Gyan’ın vuruşu Kayseri’ye puana getirdi, golün santrası bile yapılmadı.

5 sezonda 13 gol attılar

Üst üste iki gollü beraberliğin ardından dün akşam sahadan galibiyetle ayrılmayı başaran taraf Kayseri oldu. Hem de üst üste iki kez geriye düştükleri ve uzatmalarla birlikte yaklaşık 15 dakika eksik oynamalarına karşın, 3-2’lik skorla 3 puana uzandılar.

Haberin Devamı

Kayseri ayrıca 2014-2015 sezonundan bu yana Fenerbahçe’ye deplasmanda en çok gol atan takım oldu ve rakip fileleri 13 kez havalandırdı.

Bu süreçte iç sahada filelerinde 130 gol gören Fenerbahçe bunların yüzde 10’unu Sarı-Kırmızılılar’dan yedi.

YORUM YAZ