MENÜ

Fenerbahçe'nin Juan jesus transferinde flaş gelişme

İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Roma'da forma giyen Brezilyalı stoper Juan Jesus'u kiralamak isteyen Fenerbahçe, İtalyanlar'ın kararını bekliyor. Bu transfere onay çıkarsa yapılacak sözleşmeye satın alma opsiyonu da konulacak. 28 yaşındaki savunmacının sol ayaklı olması nedeniyle teknik direktör Ersun Yanal'ın ilk tercihi olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'nin Juan jesus transferinde flaş gelişme

Süper Lig'in ilk yarısında savunmadaki eksikler nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, stoper mevki için liste başına Juan Jesus'u yazdı. Hem oyuncunun menajeri hem de kulübü Roma ile yapılan ilk temasların ardından sarı-lacivertliler beklemeye geçti. Brezilyalı savunmacıyı sezon sonuna kadar kiralamayı hedefleyen Kanarya, İtalyan ekibiyle yapılacak sözleşmeye satın alma opsiyonu koydurmayı da planlıyor.

Haberin Devamı

ALTERNATİFİ SİMON FALETTE

Juan Jesus'un sol ayaklı olması ve sol bek mevkisinde de görev yapabilmesi nedeniyle bu transferi Ersun Yanal'ın ısrarla istediği belirtildi. Brezilyalı oyuncunun geleceği, Roma'nın kendisi hakkında vereceği kararın ardından netlik kazanacak. Serie A ekibiyle 2021'e kadar sözleşmesi bulunan Jesus'un değeri 7 milyon Euro civarında. Frankfurt'un Gineli stoperi Simon Falette de alternatifler arasında.

Roma formasını 4 sezonda 90 kez giyen Juan Jesus bu maçların 70'ine ilk 11'de başladı ve 6264 dakika süre aldı. 28 yaşındaki defans oyuncusu İnter'de ise 141 maçta 12 bin 47 dakika forma giymişti. (Sabah)

YORUM YAZ