MENÜ

Fenerbahçe'nin flaş Onyekuru planı!

Süper Lig'de bu sezon sona ererken, takımlar yeni sezon planlaması için transferde harekete geçtiler. Fenerbahçe ve Galatasaray bu kez de Onyekuru nedeniyle karşı karşıya gelecek gibi gözüküyor. Monaco'nun kiralık sözleşmesi geri bitmesi nedeniyle Galatasaray'dan geri çağırdığı Onyekuru için Sarı Lacivertli ekip kesenin ağzını açtı.

Fenerbahçe'nin flaş Onyekuru planı!

Vedat Muriç ve Mert Hakan Yandaş transferlerinde ezeli rakibi Galatasaray'a çalım atan Fenerbahçe sürpriz bir ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertli ekibin Henry Onyekuru ile ilgili transfer planı da ortaya çıktı. Kanarya, Galatasaray'la kiralık sözleşmesi biten ve Monaco'ya dönen Onyekuru için kesenin ağzını açtı.

Haberin Devamı

Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe'nin Onyekuru'yu iki yıllığına kiralamak istediği öğrenildi. Sarı-Lacivertliler, Nijeryalı yıldızın kiralık transferi karşılığında Monaco'ya her yıl için 3 milyon Euro önerdi. Kanarya iki yıllığına kiralamak istediği Onyekuru'ya ise yıllık 2.3 milyon Euro teklif edecek. Nijeryalı kanat oyuncusu sezonun ikinci yarısında Galatasaray'dan 600 bin Euro almıştı.

Ezeli rakipler transfer karşı karşıya

Son dönemde ezeli rakibi Galatasaray'la birçok transferde yarışan Fener, Muriç'i Cimbom'un elinden almıştı. Eski Galatasaraylı Rodrigues'i de alan Kanarya, Mert Hakan'ı da kapmıştı.

YORUM YAZ