MENÜ

Fenerbahçe'nin eski yıldızına şok sözler... Karim Benzema, Mathieu Valbuena'yı topa tuttu!

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mathieu Valbuena hakkında şok sözler. Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema, kavgalı olduğu Mathieu Valbuena hakkında sorulan soruya ''Nerede olduğunu bilmiyorum. Herhalde denizin dibinde bir yerlerdedir.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin eski yıldızına şok sözler... Karim Benzema, Mathieu Valbuena'yı topa tuttu!

Real Madrid'in başarılı futbolcusu Karim Benzema, Instagram canlı yayınında takipçileriyle buluştu. 32 yaşındaki oyuncunun uzun süredir kavgalı olduğu eski Fenerbahçeli Mathieu Valbuena hakkında olay sözler sarf etmesi ise dikkat çekti.

Haberin Devamı

Bir takipçisinin Valbuena'yı kendisine hatırlatması ve eski Fenerbahçeli oyuncu ile ilgili soru sorması üzerine sinirlenen Benzama, ''Mathieu'nun nerede olduğunu bilmiyorum. Denizin dibinde bir yerlerde olabiir.'' dedi.

Benzema ve Valbuena arasında ne olmuştu?

Yaklaşık 6 yıl önce Fransız futbolcu Valbuena’nın seks kaseti olduğu gündeme gelmişti ve tecrübeli futbolcu, milli takımdan arkadaşı olan Benzema’nın kendisine şantaj yaptığını iddia etmişti.

Fransız basınına konuşan Valbuena, şantaj olayı sırasında Benzema ile aralarında bazı diyaloglar geçtiğini belirterek, "Benle konuşurken öfkeli bir tavrı yoktu ve doğrudan maddi yönde bir istekte bulunmadı ama sürekli birisiyle buluştuğumu tekrarladı" ifadesini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin eski yıldızına şok sözler... Karim Benzema, Mathieu Valbuenayı topa tuttu

Bu olayların ardından iki futbolcuya da Fransa Milli Takımı'nın kapısı sonuna kadar kapandı.

150 bin Euro istendiği öne sürülmüştü

Benzema'nın hoş olmayan bir tavır sergilediğini kaydeden Valbuena, "Beni sevdiği için elindeki video görüntüsünü herhangi bir karşılık beklemeden yok edecek kadar dürüst birisini tanımıyorum. İnsanlara aptal muamelesi yapamazsınız. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım ve bu olaydan sonra Benzema ile aramızdaki ilişki bozuldu" değerlendirmesini yapmıştı.

Konuyla ilgili soruşturma, Valbuena'nın "mal varlığını gasp etme girişimi" konusunda yürütülüyor. Valbuena'ya özel hayatına ilişkin gizli çekilmiş bir videonun gönderilerek şantaj yapıldığı ve kendisinden 150 bin Euro istendiği öne sürülmüştü.

YORUM YAZ