MENÜ

Fenerbahçe'nin Aleksandar Kolarov transferi Ersun Yanal'ı sevindirdi

Fenerbahçe, milli oyuncu Cengiz Ünder'in forma giydiği İtalyan ekibi Roma'nın Sırp sol beki Aleksandar Kolarov ile prensip anlaşmasına vardı. Sarı lacivertli ekibin tecrübeli teknik direktörü Ersun Yanal; yöneticilerden gelen, “İşlem tamam” haberinin ardından sevincini yakın çevresiyle “Hem sol bek hem de sol stoper oynatabilirim. Fenerbahçe için çok faydalı olacak” diyerek paylaştı.

Fenerbahçe'nin Aleksandar Kolarov transferi Ersun Yanal'ı sevindirdi

Fenerbahçe Roma'nın sol beki Aleksandar Kolarov transferinde mutlu sona ulaştı. Hem 33 yaşındaki Sırp oyuncu hem de İtalyan kulübü ile tüm pürüzler giderildi ve prensipte anlaşma sağlandı. Bu transferi bizzat isteyen teknik direktör Ersun Yanal ise yönetimden gelen, "İşlem tamam" haberiyle büyük mutluluk yaşadı. Tecrübeli çalıştırıcının sevincini yakın çevresiyle paylaşırken şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

Haberin Devamı

"Fenerbahçe için çok büyük kazanç oldu. Hem sol bekte hem de sol stoperde oynatabileceğim bir isim. Ayrıca duran toplarda da takıma büyük katkı verecek. Bir şanssızlık olmaz, bir sakatlık yaşanmazsa bu sezon herkes Kolarov'u konuşur." Teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarla istediği Kolarov geçen sezon Roma formasıyla Serie A'da 33 maça çıkarken 8 gol atıp, 1 de asist yapmıştı.

(Sabah)

YORUM YAZ