MENÜ

Fenerbahçe'nin 217 günlük hasreti...

Fenerbahçe, deplasmanda en son 16 Eylül 2018’de Konyaspor’u yıkmış, 5. haftadaki maçta galibiyet golünü derbinin kahramanı Eljif Elmas atmıştı. Sarı-Lacivertliler yarın Alanya’da kazanıp hem alt taraftan uzaklaşmak hem de 217 günlük hasreti bitirmek istiyor.

Fenerbahçe'nin 217 günlük hasreti...

Yer Konya, tarih 16 Eylül 2018... Fenerbahçe zorlu deplasmanda Eljif Elmas’ın tek golüyle kazanıyor. Sarı-Lacivertliler o günden bu yana ise ligde hiçbir dış saha mücadelesinde galip gelemiyor. Teknik direktör Ersun Yanal ve öğrencileri, yarınki Alanya deplasmanını; patlama maçı olarak görüyor. Ligde tam 217 gündür dış sahada galibiyete hasret olan Fenerbahçe, kazanması halinde hem kötü seriyi bozacak hem de rahat bir nefes alacak. Son 6 haftaya girilirken, Alanyaspor’u yıkıp puanını 36’ya çıkartmanın hesaplarını yapan Sarı-Lacivertliler, alt taraftan artık uzaklaşmak istiyor.

Haberin Devamı

Kazanamadı ama...

Fenerbahçe, 5. haftadaki Konyaspor galibiyetinden sonra çıktığı 11 deplasmanda 5 yenilgi aldı, 6 da beraberlik elde etti. Ancak bu maçların arasında unutulmaz Galatasaray ve Beşiktaş derbileri de var. Türk Telekom’da 2-0’dan 2-2’yi bulan Kanarya, Vodafone Park’ta ise ilk yarıda 3-0 geriye düşmesine rağmen pes etmeyip karşılaşmayı 3-3 bitirmişti.

Aslıhan Çil

YORUM YAZ