MENÜ

Fenerbahçeli taraftarlar, Alanyaspor maçında Kadıköy'e akın edecek

Fenerbahçe taraftarı, Alanya maçı için yurdun dört bir yanından otobüslerle Kadıköy'e akın edecek. Stada gelecek takıma coşkulu bir karşılama yapılacak, 90 dakika boyunca da oyunculara tribünden tam destek verilecek.

Fenerbahçeli taraftarlar, Alanyaspor maçında Kadıköy'e akın edecek

Özellikle Süper Lig'de Trabzonspor karşısında alınan 3-1'lik yenilgi sırasındaki hakem hataları, Fenerbahçe camiasında büyük tepkiye neden olmuştu. Başkan Ali Koç, maç sonrasında taraftarları İstanbul'da havalimanına davet etmişti. Trabzon deplasmanından sonra Avrupa Ligi'nde Antwerp karşısında 2-2'lik bir beraberlik alan Kanarya'da taraftarlar, kötü gidişe son vermek ve takımlarını yeniden ayağa kaldırmak için bugünkü Alanyaspor maçında önemli organizasyonlara imza atacaklar.

Haberin Devamı

Dernekler organize oldu

Türkiye'nin dört bir yanına yapılan çağrıyla Fenerbahçe Dernekleri, İstanbul'a akın edip, Ülker Stadı'ndaki yerlerini alacak. Maç için Samandıra'dan çıkıp, stada hareket edecek takım otobüsünün de Kadıköy'de büyük bir kalabalık tarafından bayraklarla karşılanması bekleniyor. Ardından bu destek stat içinde de sürecek. Tribünde yerini alacak olan futbolseverler, "Hep destek, tam destek" sloganı ile takıma 90 dakika boyunca galibiyet için tam destek verecek.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ