MENÜ

Fenerbahçeli şarkıcı Alişan'dan, Başkan Ali Koç'a tepki: İstifa edin!

Karagümrük beraberliği sonrasında Sarı-Lacivertli taraftarlar sosyal medyadan takıma ve Başkan Ali Koç'a tepki gösterirken, bir paylaşım da şarkıcı Alişan'dan geldi. Fenerbahçeliliğiyle bilinen Alişan, "4 senede bırak vizyonu bitirdin bizi bitirdin. Gerçekten güzel bir şey yapmak istiyorsan olmuyor, yapamıyoruz, beceremedik diyin ve istifa edin..." dedi.

Fenerbahçeli şarkıcı Alişan'dan, Başkan Ali Koç'a tepki: İstifa edin!

Süper Lig'in 18. haftasında yaklaşık 60 dakika 10 kişi oynayan Fatih Karagümrük'le 1-1 berabere kalan ve 3 maçtır kazanamayan Fenerbahçe'nin lider Trabzonspor'la puan farkı 16'ya çıktı. Sarı-Lacivertli taraftarlar sosyal medyadan hem takıma hem de Başkan Ali Koç'a tepki gösterirken, koyu Fenerbahçeliliğiyle bilinen şarkıcı Alişan da Sarı-Lacivertiler'in patronuna attığı tweetle tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Ünlü sanatçı, "Biz seni Fenerbahçe’yi uçurucaksın diye destekledik. Yeni bir vizyon getireceksin diye, en önemlisi şampiyon yapacaksın diye destekledik. Sen 4 senede bırak vizyonu bitirdin bizi bitirdin. Gerçekten güzel bir şey yapmak istiyorsan olmuyor, yapamıyoruz, beceremedik diyin ve istifa edin..." ifadelerini kullandı.

İşte Alişan'ın attığı o tweet:

YORUM YAZ