MENÜ

Fenerbahçeli futbolcuya eleştiri: Sezon genelinin hayal kırıklığı!

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa'ya konuk oldu. Karşılaşmanın 12. dakikasında Fenerbahçe kalecisi Harun Tekin, topu ayağından kaçırdı ve çizgiyi geçen top gol değeri kazanarak Fenerbahçe'yi 1-0 geriye düşürdü. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Harun Tekin'in maçtaki büyük hatasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Kasımpaşa'yla karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 12. dakikasında Fenerbahçe kalecisi Harun Tekin, topu ayağından kaçırdı ve çizgiyi geçen top gol değeri kazanarak Fenerbahçe'yi 1-0 geriye düşürdü.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Harun Tekin'in maçtaki büyük hatasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Harun Tekin'in geçtiğimiz haftalarda çok önemli kurtarışlara imza attığını ancak sezon genelinde hayal kırıklığı yarattığını ifade eden Ali Ece, "Büyük takım kalecisi bu kadar çok gol olan hata yapmaz. Bugün ki hata çok büyük bir hata. Harun yüzde 91 pası veren Neustadter, yüzde 9 hatalı." dedi.

YORUM YAZ