MENÜ

Fenerbahçeli futbolcu Miha Zajc: Galibiyeti hak ettik

Fenerbahçe'nin Galatasaray maçında ilk golü kaydeden ismi Miha Zajc, maç sonrasında açıklamalarda bulundu. Sloven futbolcu, bireysel performanstan çok takım olarak iyi iş çıkardılarını söyledi ve galibiyeti hak ettiklerini belirtti.

Fenerbahçeli futbolcu Miha Zajc: Galibiyeti hak ettik

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'ı sahasında 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de ilk golün sahibi Miha Zajc, maç sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Sarı lacivertlilerde bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üstünde toplayan Sloven futbolcu, maçı kazanmayı hak ettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

İşte Miha Zajc'ın açıklamaları:

Gerçekten bizim açımızdan bugün harika bir maçtı. Oyunu başından sonuna kadar domine ettiğimizi düşünüyorum ve galibiyeti hak ettik. Kontrol bizim elimizdeydi maç boyunca. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Maçın başından beri harika desteklediler bizi. Hem sonuç için hem de atmış olduğum gol için çok mutluyum.

Takım olarak iyi olduğumuzu düşünüyorum, takım olarak iyi performans sergilediğimizi düşünüyorum. Ben de iyi oynadığımızı düşünüyorum. Özgüvenli bir şekilde hareket edebiliyoruz. Bazen ben bazen başka takım arkadaşlarımız atıyor.

YORUM YAZ