MENÜ

Fenerbahçeli Altay Bayındır'dan taraftara çağrı!

UEFA Avrupa Ligi'nde Slovacko'yu eleyen temsilcimiz Fenerbahçe, Avrupa yolculuğuna devam ediyor. Sarı-lacivertli takımın başarılı kalecisi Altay Bayındır, deplasmanda oynanan Slovacko maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hem Avrupa Ligi'ndeki performanslarını hem de Süper Lig'deki ilk maçı değerlendiren başarılı eldiven, Fenerbahçeli taraftarlara da çağrı yaptı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Slovacko'yu eleyen temsilcimiz Fenerbahçe, Avrupa yolculuğuna devam ediyor. Sarı-lacivertli takımın başarılı kalecisi Altay Bayındır, deplasmanda oynanan Slovacko maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Hem Avrupa Ligi'ndeki performanslarını hem de Süper Lig'deki ilk maçı değerlendiren başarılı eldiven, Fenerbahçeli taraftarlara da çağrı yaptı.

İşlerin her zaman istedikleri gibi gitmediğini ifade eden Altay Bayındır, "Bu formayı giydiğimiz sürece elimizden geleni sonuna kadar verdiğimiz mücadeleyle yapacağız. Çalışıyor, eksikliklerimizi kapatıyoruz. Hocamızın bir sistemi var o sisteme ayak uyduruyoruz." dedi.

Bundan sonrası için de çalışarak üstüne koyacaklarını söyleyen başarılı kaleci, "Taraftarımızı da anlıyorum. Uzun süredir bir şampiyonluk beklentisi var. En çok isteyen bizleriz herkesten çok isteyen bizleriz bunu ama birlikte hareket etmemiz lazım. Her daim beraber hareket etmemiz lazım ki başarı gelsin. Her daim ne olursa olsun." dedi.

YORUM YAZ