MENÜ

Fenerbahçe'den Tevez atağı!

Kombine, forma sponsorluğu, TV gelirleri ve Fenerium gibi tüm kaynaklar futbola aktarılacak. Bu çerçevede ilk hedef Carlos Tevez...

Fenerbahçe'den Tevez atağı!

Avrupa'dan men cezasının kulüp kasasında yarattığı ağır tahribatı en aza indirmek için geçen sezonu sadece Diego Ribas hamlesiyle tamamlayan Fenerbahçe’de başkan Aziz Yıldırım bu yıl bambaşka bir takım kurmak için düğmeye bastı.

Hem Şampiyonlar Ligi hem de Süper Lig’de başarıya ulaşmak adına hiçbir masraftan kaçınmak istemeyen sarı-lacivertlilerin bir numarası, sportif direktör Terraneo’nun ardından takımın başına da Vitor Pereira’yı getirerek iddiasını ortaya koydu.

Yıldız transferine hasret kalan taraftara sürpriz yapmaya hazırlanan dün de ailesini görmek için Terraneo’yla birlikte aynı uçakla İngiltere’ye giden başkan, kulübün tüm gelir kalemlerini futbol takımına yönlendirme kararı aldı.


Fenerbahçe, Nani için Manchester United'la masaya oturdu
Nabız yoklanıyor

Uluslararası düzeyde isimleri bünyeye katmak için kesenin ağzını açmak zorunda kalan Yıldırım, kombine, bilet, forma sponsorluğı, yayın gelirleri ve Fenerium gibi önemli kaynakların hepsini A Takım’a yönlendip, ses getirecek bir kadro kuracak.

Bu bağlamda çıtayı en yükseğe koyan sarı-lacivertlilerin bir numarası gözünü Carlos Tevez’e dikti. Juventus’la Şampiyonlar Ligi finali oynayan golcü için sportif direktör Terraneo aracılığıyla nabız yoklayan Kanarya, İtalyan deviyle 1 yıl daha kontratı bulunan Arjantinli santrforlarda mutlu sona ulaşamaması durumunda uluslararası anlamda en az onun kadar sükse yapacak bir başka isme yönelip en az 3 yıl boyunca 3. bölgeyi garanti altına alacak.

(Şampiy10)

Haberin Devamı
YORUM YAZ