MENÜ

Fenerbahçe'den şoförün sağlık durumu ile ilgili açıklama

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden saldırı esnasında yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi verildi.

Fenerbahçe'den şoförün sağlık durumu ile ilgili açıklama

Sarı-Lacivertli kulüp, Çaykur Rizespor maçı sonrası Trabzon Havalimanı'na giderken uğradıkları saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi aktardı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, kamuoyunun yüreğine su serpecek ifadeler kullanıldı. Ufuk Kıran'ın durumuyla ilgili olarak şu bilgilendirme yapıldı:

"Çaykur Rizespor-Fenerbahçe deplasmanın ardından kafilemizin uğradığı vahim olay tüm kamuoyunun malumudur. Müsabaka sonrası silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförümüz Ufuk Kıran ’ın sağlık durumu, Fenerbahçe Spor Kulübü olarak tarafımızdan yakından takip edilmektedir. Yaşanan bu üzücü olayda, Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Ufuk Kıran ’a ve ailesine tekrardan geçmiº olsun dileklerimizi iletir, acil ºifalar dileriz."

Hastaneden gelen bilgiler ise Ufuk Kıran'ın bir cerrahi operasyon geçirdiği yönünde. Kıran'ın yüzündeki saçma parçalarından birinin çıkarıldığı, yarın ise ikinci bir operasyonla diğer parçanın alınacağı öğrenildi. Ufuk Kıran'ın bilincinin yerinde olduğu da ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ