MENÜ

Fenerbahçe'den Simon Kjaer transferi için müthiş plan!

Roman Neustadter ve Martin Skrtel'in ayrılıklarının ardından stoper arayışlarına geçen Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Simon Kjaer'i transfer edeceği konuşuluyordu. Sarı Lacivertli kulübün 30 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katabilmek için kulübü Sevilla'yı yıldırma taktiği izlediği öğrenildi.

Fenerbahçe'den Simon Kjaer transferi için müthiş plan!

Transferin hareketli takımı Fenerbahçe, Roman Neustadter ve Martin Skrtel'in takımdan ayrılmasının ardından stoper arayışlarına geçmiş ve Sevilla'da forma giyen eski oyuncusu Simon Kjaer'i gündemine almıştı. La Liga ekibinin kadrosunda düşünmediği ve bu yaz göndermeyi planladığı konuşulan 30 yaşındaki futbolcu için Sarı Lacivertli kulübün yıldırma stratejisi izlediği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İspanya'da yayım yapan Estadio Deportivo gazetesinin okuyucularıyla paylaştığı haberde Sevilla yönetiminin iki yıl önce Fenerbahçe'den 12,5 milyon euro'ya kadrosuna kattığı deneyimli stoperi minimum zararla satmak istediği ancak oyuncu için henüz kulüp bulamadığını kaydetti. Gazete, Sarı Lacivertli yönetimin de bu durumu fırsat bilerek transferde son ana kadar beklemeyi ve böylece Danimarkalının bonservisini büyük ölçüde aşağı çekmeyi planladığını yazdı.

Sevilla ile 2021 yazına kadar sözleşmesi bulunan ve bu yaz tatilini Türkiye'de geçiren Kjaer, geride kalan sezonda 37 maçta forma şansı bulmuştu. Yıldız ismin güncel piyasa değeri, Transfermarkt verilerine göre 8 milyon euro'ya kadar düştü.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ