MENÜ

Fenerbahçe'den Lviv'e müthiş çıkarma

Fenerbahçe, Ukrayna'ya dev bir kafileyle gidecek. Yöneticilerin yanı sıra Yüksek Divan Kurulu üyelerinin bir bölümü de bu tarihi maçta takımı yalnız bırakmayacak. Vitor Pereira'nın isteğiyle Lviv'de bir ilk yaşanacak. Takım ayrı bir otelde kalacak. Bunun yanı sıra yöneticiler ile personel ve çalışanların oteli de ayrı olacak.

Fenerbahçe'den Lviv'e müthiş çıkarma

Ve taraftarlar... Yarın akşam Arena Lviv’de yaklaşık 4 bin taraftar olması bekleniyor. Yönetim ise uyarı yapmayi ihmal etmedi: En ufak bir taşkınlıkta men cezası alabiliriz...

Sarı-Lacivertliler, yarın akşam Shakhtar Donetsk karşısında tarihi maçlarından birini oynayacak. Yıllar süren Şampiyonlar Ligi özlemine son verme yolunda ilk adımını atacak. Bu kritik mücadele için Fenerbahçe, dev bir kafileyle Lviv’e gidecek. Kafilede teknik heyet ve takımın yanı sıra başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler ve Yüksek Divan Kurulu üyelerinin bir bölümü de yer alacak. Lviv’e tam anlamıyla bir çıkarma yapılacak!

Yolculuk saat 11.00’de

Vitor Pereira, zorlu karşılaşma öncesinde takımın motivasyonunun bozulmaması için önlemler alıyor. Bunların en dikkat çekeni ise, teknik heyet ve takım için ayrı bir otel talep etmesi oldu. Lviv’de takım, yöneticiler ve Yüksek Divan Kurulu üyeleri ile kulüp personeli ve çalışanlar için olmak üzere tam 3 ayrı otel tutuldu! Fenerbahçe kafilesi, bugün saat 11.00’de Sabiha Gökçen’den kalkacak özel uçakla Lviv’e gidecek ve rezervasyon yapılan otellere yerleşecek.

Aman dikkat!

Ukrayna’da Fenerbahçe’nin arkasında yine büyük bir taraftar desteği olacak. Sarı-Lacivertliler için ayrılan biletlerin tamamının tükendiği öğrenildi. Ancak özellikle Ukrayna’da yaşayan Türk futbolseverler, Shakhtar tribünlerinden de bilet alıyor.

Zorlu mücadelede yaklaşık 4 bin Fenerbahçe taraftarının Arena Lviv’de takımlarını desteklemesi bekleniyor. Yönetim, bu durumdan bir hayli memnun olsa da uyarı yapmayı ihmal etmedi. Resmi sitede yayınlanan mesajda, Fenerbahçe’ye tribün olayları nedeniyle verilen 1 yıllık Avrupa’dan men cezasının ertelendiği hatırlatılarak, “En ufak bir taşkınlıkta bu ceza yürürlüğe girecek” denildi.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ