MENÜ

Fenerbahçe'den kötü karne

Anderlecht ile 2-2 berabere kalarak Avrupa Ligi’nde puanını 4’e yükselten Fenerbahçe, sezon genelinde ise düşük bir istatistik karneyle mücadele ediyor.

Fenerbahçe'den kötü karne

Phillip Cocu ile sezonu açan sarı-lacivertliler, bu zamana kadar çıktığı 14 resmi maçta sadece 3 galibiyet alabildi ve sınıfta kaldı. Sarı-lacivertli ekip, lig ve Avrupa’da 12 kez puan maçına çıkarken, toplamda 13 puan toplayabildi.

Haberin Devamı

Ligde 9, Avrupa’da 4 puanda kalan Cocu’nun takımı, toplamda -5 averajda kaldı. Fenerbahçe ayrıca bu sezon lig ve Avrupa’da 10 resmi maçta geriye düşerek yüzde 71 gibi kötü bir rakam gördü.

Düşük tempo

Sarı-lacivertliler dün İstanbul’a döndü. Pazar günkü Ankaragücü maçı hazırlıkları için planlar yapılırken takımın yorgunluğu da düşünüldü. Perşembeden sonra yarınki maça kadar az bir süre bulunuyor. Bir de takımın yolculuğu söz konusu oldu. Bu nedenle teknik heyet takımı antrenmanlarda fazla yormadan yarınki maça çıkaracak.

Bu arada Belçika Havalimanı’ndaki grevden Fenerbahçe kafilesi etkilenmedi. Tarifeli tüm uçaklar iptal olurken sarı-lacivertli kafile özel terminalden seyahat ettiği için bu sıkıntıyı yaşamadı. (Skorer)

YORUM YAZ