MENÜ

Fenerbahçe'den Erkan Zengin açıklaması

Fenerbahçe basın sözcüsü Mahmut Uslu, Erkan Zengin transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'den Erkan Zengin açıklaması

Erkan Zengin'in alacaklarından vazgeçmesinin ardından hem Trabzonspor hem de Fenerbahçe'nin İsveçli futbolcuyla ilgilendiği öğrenilmişti. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Erkan'ın alacaklarını yatırdıklarını ve bu yüzden halen Eskişehirspor'un futbolcusu olduğunu ifade etmişti. Konuyla ilgili Sarı-Lacivertliler'den açıklama geldi. Fenerbahçe Kulübü Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ve Amatör Şubeler Sorumlusu İlhan Ekşioğlu bu transfer hakkında kulüp televizyonuna konuştu.

"Teklifi ilettik"

Genel Sekreter Mahmut Uslu, "Bizim takımımızın transfere ihtiyacı yok. İlhan Bey’e gelmiş. Erkan Zengin sevdiğimiz, beğendiğimiz bir oyuncu. Bir teklif getirdiler. Teklif de şöyle; oyuncunun alacağıyla ilgili ve el sıkışmış menajeri ve oyuncu. Biz oyuncuyla görüşmedik ama menajeri böyle söyledi. Bana iletildi. Başkanla beraber değerlendirdik. Tabii ki önce hocamıza sorduk. Hocamızla da bir saat evvel görüşme yaptık. Hocamız da bize yararlı olacağını söyledi. Biz de bunun üzerine resmi olarak Eskişehir Kulübü Başkanı’na 'Siz anlaşmışsınız, el sıkışmışsınız. Bizim koşullarımız böyle, eğer bu şekilde olursa biz alabiliriz' dedik. Onlar da bize oyuncunun alacaklarını yatırdıklarını söylediler. Bunu açıklamamızın nedeni, kamuoyunun bilmesinde yarar olduğudur. Çünkü spekülasyonlar yapılıyor. Dolayısıyla biz bunu bu şekilde değerlendirdik ve kendilerine ilettik. Kendileri düşüneceklerini söylediler.” ifadelerini kullandı.

"Kısa zamanda netlik kazanır"

Sarı-Laciverli kulübün Amatör Şubeler Sorumlusu İlhan Ekşioğlu ise, "Futbolcuyla, kulübünden izinli olarak menajeri vasıtasıyla bir görüşmemiz oldu. Zaten onlar kendi aralarında anlaşmışlar. Erkan Zengin transferi kısa zamanda olumlu ya da olumsuz netlik kazanır. Biz şartlarımızı sunduk." şeklinde konuştu.

"Başakşehir maçını kazanacağız"

Aynı zamanda Mahmut Uslu, hafta sonunda oynayacaklarını Başakşehir mücadelesi için "Bu maç veya diğer maçların hiçbirinin kolay olmadığı belli. Bu maçın da çok zor geçeceği belli. İnşallah seyircimiz daha fazla gelir, taraftarımızla beraber bu maçı da alacağız. Çünkü bizim yenme mecburiyetimiz var. 4. yıldız ve bu sene şampiyon olmayı mutlaka hedeflemiş vaziyetteyiz, inşallah da olacağız. Ama kolay bir maç olmadığını da söyleyebilirim. Çocuklara güveniyoruz, disiplinli oynarlarsa bu maçı rahatça alacaklardır" dedi.
İşte Erkan Zengin'in yeni takımı

Haberin Devamı
YORUM YAZ