MENÜ

Fenerbahçe'den Edin Visca bombası! İşte Başakşehir'e yapılan teklif

Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Novak, Sosa, Lemos ve Enner Valencia gibi isimleri kadrosuna katarak transfere hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, gözünü Süper Lig'in bir diğer yıldızına dikti. Sarı lacivertliler, Visca için Başakşehir'e takas teklifinde bulundu. İşte o teklif...

Fenerbahçe'den Edin Visca bombası! İşte Başakşehir'e yapılan teklif

Fenerbahçe transferde yeni bir bomba daha patlatmanın peşinde... Sarı-Lacivertliler, Medipol Başakşehir'in yıldız oyuncusu Edin Visca'yı kadrosuna katmak için harekete geçti. Kanarya'nın bu transfer için iki yıldızını Başakşehir'e teklif ettiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

VERECEĞİ CEVAP BEKLENİYOR

Kanarya, orta sahadaki oyuncularından Ozan Tufan ve Deniz Türüç'ü Visca'yı alabilmek için teklif ettiği öğrenildi. Başakşehir ise bu teklif için kesin kararını vermedi.

BELÖZOĞLU YİNE BAŞROLDE

Fenerbahçe'de transferleri bitiren Emre Belözoğlu'nun eski takım arkadaşını ikna etmek için büyük bir çaba gösterdiği öğrenildi. Visca da Fenerbahçe'de oynamayı istiyor.

TAM BİR İSTİKRAR ABİDESİ

2011'den beri Medipol Başakşehir'de forma giyen Boşnak kanat oyuncusu istikrarıyla göz dolduruyor... Sakatlanmıyor ve adeta bir makine düzeninde oynuyor.

DEĞERİ 12.5 MİLYON EURO

Başakşehir'in Boşnak yıldızı Edin Visca'nın güncel piyasa değeri 12.5 milyon Euro. Süper Lig'de 263 karşılaşmaya çıkan yıldız oyuncu 76 gol ve 76 asist üretti. (Takvim)

YORUM YAZ