MENÜ

Fenerbahçe'den devrim gibi karar

Fenerbahçe Yönetimi, stada taraftar çekebilmek için yarım dönemlik kombine kart çıkartma kararı aldı.

Fenerbahçe'den devrim gibi karar

Sarı-Lacivertli yönetim ikinci yarıda 3 derbinin de Kadıköy'de oynanacak olmasını dikkate alarak yarım dönemlik kombine kart çıkartma kararı aldı. Böylece tribünlerin dolması sağlanırken, satışları yarından fazla düşen Fenerium'ların da tekrar eski satış oranlarına ulaşması sağlanacak. Stadın dolduğu dönemlerde mağazaların maç günü satış hasılatı 300 bin tl civarındaydı.

Konuyla ilgili olarak Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Fenerbahçe'nin eski yönetim kurulu üyesi Rahmi Eyüpoğlu, "Yarım dönemlik kombine kart satışı kararını alan yöneticilerden bir tanesi benim arkadaşım. Kendisiyle birazcık miktarları, oranları karşılaştırdık. İkinci yarıda 3 tane derbi olacağı için bu kombine kartların ilgi göreceğini düşünüyorum. Yönetim böyle bir kararı var. Sanırım devre arasında bu çalışmaya başlayacaklar" dedi.

Mersin İdman Yurdu maçında statta bir tribünün açılmaması konusunda ise Eyüpoğlu, "Başkan, Mersin maçına çağrı yaptı; fakat buna rağmen bir tribünü açmadı. Bunu açmadığı için oradan bilet alanlar da diğer taraflarda oturmak istemediği için maça gelemediler. Sonra basketbol maçında bir takım tepkiler ortaya çıktı. Birbirine bağlı inci dengeler var. Bence her iki tarafın da esas olanın Fenerbahçe futbol takımı olduğunu söyleyip, birbirlerine el uzatması gerekir. Burada kulüp başkanı olduğu için el uzatması gereken taraf Aziz bey olmalı. Bütün grupları çağıracak bu durumu giderecek. Buna rağmen kendisine, yönetime ya da başka bir yere tezahürat yapılırsa bunu yapan ekip kaybedecek. Başkanın bunu yapması gerekir. Başkanın bir şekilde başkan hamlesi yapıp bu işi çözmesi gerekir ki; stada gelen taraftar sayısı artsın. Kadıköy'de esnaf kazansın" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ